Δωρεάν σεμινάρια επιχειρηματικότητας με πιστοποίηση

Η ιστοσελίδα επιχειρηματικότητας μικρομεσαίων επιχειρήσεων myownbusiness.org δημιούργησε μία πλατφόρμα δωρεάν σεμιναρίων στα Αγγλικά σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία μίας μικρομεσαίας επιχείρησης.Καλύπτει όλο το φάσμα των πληροφοριών που χρειάζεται ο επίδοξος επιχειρηματίας για  να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στις παραπάνω δραστηριότητες.

Αποτελείται απο 30 sessions (15 για την κάθε κατηγορία) και στο τέλος κάθε session υπάρχει ένα τυπικό τεστ 10 ερωτήσεων στο οποίο καλείστε να απαντήσετε για διάφορα πράγματα επάνω στο συγκεκριμένο session.
Ολοκληρώνοντας και τα 30 sessions υπάρχει ένα τεστ στο οποίο υπάρχουν ερωτήσεις εφ'όλης της ύλης.Περνώντας και το τελευταίο στάδιο σας στέλνετε με e-mail ένα πιστοποιητικό ότι έχετε παρακολουθήσει το συγκεκριμένο κύκλο σεμιναρίων.Δεν υπάρχει χρονικό όριο γιαυτό δεν χρειάζεται βιασύνες.
Η παρακολούθηση κάθε session (κρατώντας σημειώσεις και παρακολούθωντας όλα τα video) κρατάει περίπου 2-2,5 ώρες.Υπάρχουν βέβαια και θέματα τα οποία διαφέρουν απο την ελληνική πραγματικότητα (λόγω του ότι έχει φτιαχτεί για την Αμερική) άλλα τα περισσότερα είναι κοινά για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο.
Δείτε σαν ένα επιπλέον ιστότόπο άντλησης πληροφοριών πάνω σε καίρια θέματα μίας μικρομεσαίας επιχείρησης.Καλό διάβασμα!
Για να γραφτείτε και να παρακολουθήσετε τα δωρεάν σεμινάρια πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...