Startup Live Athens #2: Πολιτιστική και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα - Yπό την αιγίδα του StartupGreece

Startup Live Athens #2: Πολιτιστική και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα - Yπό την αιγίδα του StartupGreeceΤο Startup Live Athens διοργανώνει το δεύτερο τριήμερο επιχειρηματικότητας 8 εώς 10 Ιουνίου στην Αθήνα, που θα φιλοξενηθεί στο ALBA Graduate Business School at The American College of Greece. Η διοργάνωση στοχεύει σε προσπάθειες από τους τομείς της πολιτιστικής και κοινωνικής επιχειρηματικότητας, λιγότερο γνωστοί τομείς στην χώρα μας, ενισχύοντάς τους με την υποστήριξη μεντόρων και κριτών με εμπειρίες από την ελληνική και διεθνή αγορά.

Οι υποψήφιοι νέοι επιχειρηματίες που καταθέτουν ιδέες στα πρώτα ή πιο προχωρημένα στάδια υλοποίησης θα κληθούν πριν το τριήμερο να συμμετάσχουν στο λεγόμενο pitch training που θα τους προετοιμάσει να παρουσιάσουν την προσπάθεια τους σε 90 δευτερόλεπτα στην αρχή του τριημέρου. Στόχος είναι να εξελίξουν την προσπάθειά τους έτσι ώστε να παρουσιάσουν στην τρίλεπτη παρουσίαση εν όψει κριτών και κοινού στο τέλος του τριημέρου. Οι καλύτερες τρεις ιδέες θα βραβευτούν. Ένα από τα έπαθλα είναι εισιτήριο για το Pioneers Festival, το πανευρωπαϊκό φεστιβάλ επιχειρηματικότητας το φθινόπωρο στην Βιέννη.
Ανάμεσα στα ονόματα μέντορων είναι η Gabriela Albescu, Managing Director του The Hub Worldwide και ο Αλέξης Κομσέλης, Director του ALBA Hub for Enterprise & Development. Ενώ ανάμεσα στους κριτές είναι ο Θεόφιλος Βασιλειάδης, συνιδρυτής του Kariera.gr και της GroupIMI, και ο Τάσος Παγκάκης, Head of Communications, Ericsson Hub Southeastern Europe.
Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όποιον ή όποια ομάδα είναι είτε στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης είτε στα πρώτα βήματα υλοποίησης ιδεών στους τομείς κοινωνικής και πολιτιστικής επιχειρηματικότητας.
Το Startup Live Athens είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και διοργανώνεται από μία ομάδα εθελοντών με επαγγελματική και επιχειρηματική εμπειρία.
Η διοργάνωσή είναι υπό την αιγίδα του Startup Greece, του British Council, Ελληνογερμανικού Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου, Global Shapers Athens Hub, και του Starteurope.
Περισσότερες πληροφορίες και διαδικασία συμμετοχής: www.startuplive.in/athens
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Konstantina Zoehrer  konstantina.zoehrer@startuplive.in
Πληροφορίες για συμμετοχές: Ξένια Μαστροπέτρου xenia.mastropetrou@startuplive.in

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...