Έξυπνοι τρόποι για να προωθήσετε τον εαυτό σας

Ντρέπεσαι να προωθήσεις τον εαυτό σου? Πιστεύεις ότι θα σε αποκαλέσουν γραφικό?
Αν πραγματικά πιστεύεις κάτι τέτοιο τότε σκέψου: Ποιοι είναι οι πιο γνωστοί στο είδος τους? Είναι αυτοί που είναι όντως οι καλύτεροι ή εκείνοι που είναι δημοφιλέστεροι?
Το θέμα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έγιναν δημοφιλής επειδή πρόβαλλαν τον εαυτό τους στο ευρύ κονό, μέσω διάφορων τρόπων. Παρακάτω υπάρχουν τρόποι που μπορείς να προβάλλεις τον εαυτό σου χωρίς να φαίνεται ότι καυχιέσαι για σένα:

  • Γράψε άρθρα
Γράψε για κάτι που έχεις εξειδικευτεί και γνωρίζεις ή έστω γράψε μία ιστορία που πιστέυεις ότι θα αποδειχθεί χρήσιμη και για τους άλλους.

  • Πες δημόσια την άποψη σου
 Μην φοβάσαι να εκφραστείς ελεύθερα μπροστά σε κόσμο. Μία σωστά δομημένη άποψη, ενισχυμένη απο τα κατάλληλα επιχειρήματα κερδίζει το σεβασμό του ακροατή ακόμη και αν δεν είναι σύμφωνος με αυτό που λες.

  • Μοιράσου τις εμπειρίες σου.
Μοιράσου τις εμπειρίες που έχεις βιώσει και θεωρείς "μαθήματα ζωής" με συνανθρώπους σου. Αν κάποια στιγμή βρεθούν και εκείνοι σε παρόμοια κατάσταση, τότε σίγουρα θα σκεφτούν αυτό που τους είπες (ακόμη και αν δεν το κάνουν).

  • Δημιούργησε και δημοσίευσε το χαρτοφυλάκιο σου.
Δεν χρειάζεται να είσαι καλλιτέχνης για να εκθέσεις τις δημιουργίες σου μέσω χαρτοφυλακίου. Φτιάξε μία προσωπική ιστοσελίδα (blog,website) παρουσιάζοντας φωτογραφίες που θεωρείς ενδιαφέρουσες, απόψεις σου για διάφορα θέματα καθώς και τυχόν εργασίες που έχεις κάνει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...