Λίγα λόγια για το ΚΕΜΕΛ...που όμως, λένε πολλά

Πολλοί διερωτώνται, τι είναι αυτό που πέρα από την διάθεση για εθελοντική προσφορά, αποτελεί το κίνητρο, και παράλληλα, την πηγή ικανοποίησης των μελών του ΚΕΜΕΛ, από το συμβουλευτικό έργο τους. Ασφαλώς το κάθε μέλος μας, έχει την δική του προσωπική απάντηση, όμως υπάρχει μια κοινή, αλλά και πολυδιάστατη συνισταμένη, που διαπερνά όλες τις απαντήσεις. Μπορείτε εύκολα να την αναζητήσετε διαβάζοντας κάποια από τα λόγια που μας έγραψαν νέα παιδιά που αναζήτησαν και επωφεληθήκαν από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μας.
Είναι τα λόγια της Ελίνας, της Δέσποινας, της Χριστίνας, του Αργύρη και της Ελισάβετ....διαβάστε τα, και θα καταλάβετε από πού αντλούμε την ικανοποίηση μας……….

#1
"Άρχισε εσύ να πλέκεις και ο Θεός θα σου δώσει το νήμα".
Πρώτη φορά άκουσα αυτή την παροιμία από τον κ. Χλουβεράκη. Από τότε, δεν τη ξεχνώ ποτέ. Σε ό, τι κάνω, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες. Και σήμερα, είναι.
Όμως καταφέραμε να κερδίσουμε γιατί ονειρευτήκαμε και το πιο σημαντικό, ΠΡΑΞΑΜΕ σύμφωνα με αυτά τα όνειρα.
Τι πιο υπέροχο από ανθρώπους που σε βοηθάνε και σε φέρνουν έμπρακτα πιο κοντά στο όνειρο σου.
Και αυτό είναι το ΚΕΜΕΛ! Ακόμα, κάποιες φορές που συλλογίζομαι όλη τη βοήθεια που μου ΕΧΕΙ προσφέρει, δεν το χωράει ο νους μου!
Ελίνα Μακρή

#2
Επικοινωνήσαμε με το ΚΕΜΕΛ προκειμένου να διερευνήσουμε πώς και αν θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν. Αφού δώσαμε αρχικά κάποιες πληροφορίες για την επιχειρηματική ιδέα που στήναμε σε μορφή Business Plan, ανέθεσαν το "θέμα" μας σε δύο εξαιρετικούς επαγγελματίες του είδους τον κύριο Παξιμάδη Δ. και τον κύριο Ζωντανό Γ.
Επαγγελματίες που γνωρίζαμε από την πορεία τους και τώρα είχαμε την τύχη να μας καθοδηγούν με αξιοζήλευτη φυσικότητα, απλότητα, ευστοχία και ουσιαστική επαγγελματική εστίαση.
Μπορεί λόγω υποχρεώσεων η επικοινωνία μας να μην ήταν συχνή, ωστόσο οι συμβουλές τους υπήρξαν καθοριστικές για τον τρόπο που τελικά αντιμετωπίσαμε το Επιχειρηματικό μας Πλάνο και το Επιχειρείν εν γένει.
Γνωρίζουμε όμως ότι είναι κοντά μας, ότι είναι διαθέσιμοι και ότι μας στηρίζουν μέχρι και σήμερα!
Το Διαγωνισμό τον κερδίσαμε...και οι άνθρωποι του ΚΕΜΕΛ ήταν εκεί...και χάρηκαν όσο εμείς και οι γονείς μας...και χειροκρότησαν σαν να ήμασταν παιδιά τους...και εμείς τους ευχαριστούμε σαν να είναι δικοί μας άνθρωποι!
Από τότε μέχρι σήμερα το ΚΕΜΕΛ έχει διευρύνει τις δραστηριότητές του τόσο ώστε να εξελίσσεται σε βασικό φορέα αναφοράς σε θέματα επιχειρηματικότητας για όλους τους εν δυνάμει νέους επιχειρηματίες!
...και επειδή παρέα γίνονται όλα καλύτερα, ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους μας!!!
Δέσποινα Χρυσίδου - Νατάσα Ανυφαντή

#3
Πριν από ένα περίπου χρόνο, ζήτησα την βοήθεια του ΚΕΜΕΛ, και δυο εξαιρετικοί άνθρωποι και διακεκριμένα στελέχη συναντήθηκαν μαζί μου και μου προσέφεραν απλόχερα αυτά που χρειαζόμουν. Το ρίσκο της αβεβαιότητας μειώθηκε πολύ, και με βοήθησαν να βλέπω πιο καθαρά τον στόχο μου και να προγραμματίζω τα επόμενα μου βήματα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο πριν από την έναρξη της εταιρίας μου και είμαι ευγνώμων για την βοήθεια που δέχθηκα μέχρι σήμερα. Χρησιμοποιώ την λέξη βρισκόμαστε γιατί αισθάνομαι σαν να μην προχωρώ μόνος μου προς τους επιχειρηματικούς μου στόχους αλλά μαζί με δύο πολύ σημαντικούς και αφοσιωμένους καθοδηγητές δίπλα μου.
Αργύρης Ψακής

#4
Η διακριτική προσέγγισή σας με έκανε να νιώσω πραγματικό ενδιαφέρον από μέρους σας αν και στην αρχή σκεφτόμουν οτι μπροστά στις εμπειρίες σας η δική μου περίπτωση θα ήταν ..αστεία.
Με την καθοδήγησή σας άρχισα να βρίσκω την άκρη στο κουβάρι των σκέψεων και των ερωτηματικών που με απασχολούσαν ενώ παράλληλα με τον τρόπο σας ένιωσα και τη σιγουριά οτι μπορώ να τα καταφέρω.
Καλή συνέχεια στην υπέροχη προσπάθειά σας…
Με πραγματική εκτίμηση,
Ελισάβετ Γεωργίου


Πηγή:http://www.kemel.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...