2ο Εντατικό Σχολείο Επιχειρηματικότητας από το Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

alt
Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΜΟΚΕ / ΠΘ) διοργανώνει στο Βόλο από 24 έως 28 Σεπτεμβρίου το 2ο Εντατικό Σχολείο Επιχειρηματικότητας 2012 και καλεί τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (προπτυχιακούς φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες, καθώς και μέλη Δ.Ε.Π) να συμμετάσχουν με επιχειρηματικές ιδέες που βρίσκονται σε κάποιο, τουλάχιστο, πρώιμο στάδιο και χρειάζονται ενθάρρυνση, επιτάχυνση και βοήθεια στην μετατροπή τους σε εμπορικά εκμεταλλεύσιμα αποτελέσματα.

Στο Σχολείο μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρηματικές ομάδες και ανεξάρτητοι συμμετέχοντες αλλά και συμμετέχοντες που προτίθενται να στελεχώσουν επιχειρηματικές ομάδες που θα συμμετάσχουν.
Το Σχολείο, το οποίο προσφέρεται χωρίς κόστος, περιλαμβάνει διαλέξεις και κυρίως ομαδικά εργαστήρια επιχειρηματικού σχεδιασμού υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων μεντόρων και απαιτεί την ενεργή παρουσία και εργασία των συμμετεχόντων για περισσότερες από 8 ώρες κάθε μέρα. Στο πρόγραμμα του 2ου Εντατικού Σχολείου Επιχειρηματικότητας 2012 συμμετέχουν στελέχη, μέλη και συνεργάτες των:
  • Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Π.Θ
  • Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ)
  • Βιομηχανιών από τη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα
  • Επιμελητηρίου Νέων Επιχειρηματιών Μαγνησίας
Αιτήσεις συμμετοχής έως 18 Σεπτεμβρίου 2012.
Περισσότερα για το Σχολείο Επιχειρηματικότητας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...