Εκτίμηση της κατάστασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2012

Ρωτήστε τον πρόεδρο Μπαρόζο για την κατάσταση της Ένωσης – θα σας απαντήσει σε ζωντανή συνέντευξη στις 19 Σεπτεμβρίου
Πού βρισκόμαστε και πώς θα βγει η Ευρωπαϊκή Ένωση από την οικονομική κρίση; Αυτά είναι δύο μόνο από τα διάφορα θέματα που θα αναπτύξει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο στην ομιλία του για την κατάσταση της Ένωσης ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, στις 12 Σεπτεμβρίου (9.00, ώρα Κεντρικής Ευρώπης).

Ο πρόεδρος Μπαρόζο θα κάνει μια ειλικρινή και σαφή εκτίμηση της κατάστασης που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και θα παρουσιάσει τις απόψεις του για το πώς αυτή πρέπει να προχωρήσει τα επόμενα χρόνια. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του σε ζωντανή μετάδοση στη διεύθυνση http://ec.europa.eu/avservices/ebs/schedule.cfm Englishfrançais .
Παράλληλα, ο πρόεδρος Μπαρόζο θα αποστείλει επιστολή στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην οποία θα εκθέτει τις προτάσεις πολιτικής που σκοπεύει να προωθήσει η Επιτροπή τους επόμενους μήνες.
Στις 19 Σεπτεμβρίου στις 19:00 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης), ο πρόεδρος Μπαρόζο θα απαντήσει σε ερωτήσεις των πολιτών σχετικά με την κατάσταση της Ένωσης σε ζωντανή συνέντευξη που θα συντονίσει το Euronews, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία βίντεο Google+ Hangout.
Από τις 7 έως τις 18 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι (ώρα Κεντρικής Ευρώπης), μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις σε μορφή βίντεο ή κειμένου στις οποίες ο πρόεδρος Μπαρόζο θα απαντήσει. Μπορούν να υποβληθούν ερωτήσεις – και να γίνει σχετική ψηφοφορία– στο EUtube DeutschEnglishfrançais , το κανάλι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο YouTube. Το Euronews θα επιλέξει μεταξύ των συμμετεχόντων εκείνους των οποίων οι ερωτήσεις θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους, για να τις υποβάλουν απευθείας στον πρόεδρο σε ζωντανή μετάδοση μέσω του Google+ Hangout.
Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά στο δίκτυο και στον ιστότοπο του Euronews DeutschEnglishespañolfrançaisitalianopolskiportuguês , στο EUtube DeutschEnglishfrançais , στη σελίδα της Επιτροπής στο Google+ ,στο Europe by Satellite Englishfrançais και στον ιστότοπο του προέδρου DeutschEnglishfrançaisportuguês. Η ζωντανή μετάδοση της συνέντευξης στο EUtube θα μπορεί να ενσωματωθεί ελεύθερα σε οποιονδήποτε ιστότοπο.
Παρακολουθήστε την πρόσκληση του προέδρου για ενεργό συμμετοχή του κοινού DeutschEnglishfrançais.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...