Αθήνα: Greece on the journey

Φέτος, το TedxAcademy ανοίγει τη συζήτηση για ένα επίκαιρο θέμα: "Greece on the journey" - τo ταξίδι που πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η Ελλάδα για να περάσει στην αντίπερα όχθη. Ένα ταξίδι ανάμεσα σε ριζικές αλλαγές για να καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση: κρίση οικονομική, πολιτική, ηθική, πνευματική, κοινωνική, ακόμα και προσωπική.

Με μία σειρά από εισηγήσεις και εμπειρίες από κορυφαίους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το τρίτο ετήσιο TEDxAcademy επιχειρεί να προσδιορίσει τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν προκειμένου να αλλάξει το τοπίο στην Ελλάδα: αλλαγές στην κοινωνία, στη δημόσια διοίκηση και τη διακυβέρνηση, στον τρόπο που μοιραζόμαστε και δημιουργούμε, στην καθημερινότητά μας, στη νοοτροπία μας.

Το φετινό TedxAcademy θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 στο Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς, από τις 14:30 έως 10:30! H εκδήλωση θα αποτελείται από 3 διαφορετικά sessions διάρκειας 1ώρας και 30 λεπτών το καθένα, ενώ, ενδιάμεσα θα υπάρχουν διαλλείματα για networking και ανταλλαγή απόψεων.
Τρεις είναι οι ενότητες που θα συνθέσουν τη φετινή εμπειρία του TedxAcademy: το Παγκόσμιο Τοπίο, το Χάραγμα Πορείας και η Νέα Γη. Το Ταξίδι θα μας πάρει μαζί του σε ανεξερεύνητες διαδρομές, και μέσα από σκέψεις και ιδέες θα μας ωθήσει να αναζητήσουμε τη δική μας πυξίδα για το μέλλον.
Στην ανανεωμένη σελίδα του www.tedxacademy.com μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση αγοράς του εισιτηρίου σας.
Και το ταξίδι ξεκινάει!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Νίκη Συροπούλου στο niki@tedxacademy.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...