Μηχανές Αναζήτησης για Εύρεση Εργασίας Στο Εξωτερικό

Για όλες τις χώρες

Monster.com
Μια από τις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης παγκοσμίως, το Monster, σου δίνει τη δυνατότητα να ψάξεις δουλειά στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει σε όλες τις χώρες του κόσμου. Μπορείς να διαλέξεις τη γεωγραφική περιοχή που σε ενδιαφέρει, τη θέση και να «ανεβάσεις» το βιογραφικό σου, δίνοντας δυνατότητα πρόσβασης σε εργοδότες που ψάχνουν υποψηφίους με τα δικά σου προσόντα.


Careerbuilder.com
Όπως και το Monster, έτσι και το Careerbuilder σου δίνει τη δυνατότητα να ψάξεις για θέσεις εργασίας είτε στην Αμερική, είτε σε κάποια άλλη χώρα μέσω του International Jobs, όπου διαλέγεις τη χώρα που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να ψάξεις για θέση πλήρους ή μερικής απασχόλησης ή για πρακτική άσκηση σε όποιο αντικείμενο σε ενδιαφέρει. Δημιουργώντας ένα λογαριασμό στο website και ανεβάζοντας το βιογραφικό σου, δίνεις τη δυνατότητα στις εταιρίες που αναζητούν  ένα άτομο με τα δικά σου προσόντα να δουν το βιογραφικό σου και να επικοινωνήσουν μαζί σου.

Indeed.com
Με 50 εκατομμύρια επισκέπτες και 1 δισεκατομμύριο άτομα που αναζητούν εργασία το μήνα, το Indeed είναι ίσως το πιο δημοφιλές website αναζήτησης εργασίας.  Σε αντίθεση με τα άλλα websites, στο Indeed δε δημοσιεύονται απευθείας αγγελίες εργασίας από εργοδότες. Αυτό που κάνει η ιστοσελίδα είναι να ψάχνει για εσένα, ανάλογα με τη θέση και τον τόπο εργασίας, όλες τις αγγελίες που έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο, από διάφορες πηγές και να παρουσιάζει μια λίστα αποτελεσμάτων.

Το Indeed.com αναζητά θέσεις εργασίας στις Η.Π.Α. Για την Ελλάδα μπορείς να μπεις στο http://gr.indeed.com ενώ για άλλες χώρες, αν πληκτρολογήσεις στα Αγγλικά τη χώρα, σου επισημαίνει το αντίστοιχο website της χώρας που σε ενδιαφέρει να βρεις εργασία.

Englishlanguagejobs.com
Αν δε γνωρίζεις κάποια άλλη ξένη γλώσσα εκτός από Αγγλικά, ωστόσο ενδιαφέρεσαι να βρεις μια εργασία σε κάποια μη αγγλόφωνη ευρωπαϊκή χώρα, σε αυτό το  website μπορείς να κάνεις αναζήτηση ανά Ευρωπαϊκή χώρα, βρίσκοντας θέσεις εργασίας για αγγλόφωνους υποψηφίους.

πηγή: cvexcellence.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...