Η γαλλική Disneyland ψάχνει προσωπικό από την Ελλάδα

Ονειρευτήκατε ποτέ να πιάσετε δουλειά σε ένα πραγματικά «φανταστικό» μέρος, όπου τα πάντα θα είναι φωτεινά και πολύχρωμα και οι συνάδελφοί σας θα είναι ο Μίκι, ο Γκούφι και ο Ντόναλντ, ενώ ταυτόχρονα θα πληρώνεστε αδρά για αυτό; Την ευκαιρία αυτή σας δίνει η γαλλική Disneyland, αφού ζητεί υπαλλήλους από την Ελλάδα για να εργαστούν στις εγκαταστάσεις της.

Συγκεκριμένα, υπεύθυνοι πρόσληψης προσωπικού της Disneyland έρχονται στις 2 και 3 Νοεμβρίου στην Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσουν μία σειρά συνεντεύξεων σε μέρος που δεν έχει ακόμη γνωστό, επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες Έλληνες εκείνους που θα προσληφθούν... από τον μαγικό κόσμο της Disneyland

Η γαλλική Disneyland βρίσκεται 35χλμ. έξω από το Παρίσι - στην πέμπτη ζώνη - στην περιοχή Marne-la-Vallee και αναζητεί προσωπικό στα ξενοδοχεία για φιλοξενία και υποδοχή των επισκεπτών, στον τομέα τροφίμων (σερβιτόροι, τραπεζοκόμοι, υπεύθυνοι μπαρ), στην καθαριότητα, στο τηλεφωνικό κέντρο, στα παιχνίδια και στα καταστήματα.

Τα απαιτούμενα προσόντα για να προσληφθεί κάποιος; Να έχει συμπληρώσει το 18έτος της ηλικίας του και να γνωρίζει σε καλό επίπεδο (Β1) Γαλλικά και Αγγλικά, γλώσσες στις οποίες θα γίνουν οι συνεντεύξεις. Σημειώνεται ότι ειδικά για τις θέσεις στο τμήμα υποδοχής απαιτείται η γνώση και μίας τρίτης ξένης γλώσσας (Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά κ.λπ.).

Οι παροχές που συνοδεύουν τη θέση στη Disneyland είναι είτε βραχυπρόθεσμα συμβόλαια για τις γιορτές των Χριστουγέννων 2012 και 2013, είτε για το Πάσχα και το καλοκαίρι του 2013, είτε εποχιακές μακροπρόθεσμες συμβάσεις 4-8 μηνών από τον Φεβρουάριο ή τον Μάιο του 2013 μέχρι τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Επίσης, θα προσφερθεί διαμονή με συγκατοίκηση στις εστίες με κόστος 10 ευρώ την ημέρα και γεύμα στα ειδικά εστιατόρια με κόστος 3-5 ευρώ, ενώ η Disneyland αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης από και προς το Παρίσι.

Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...