Πρόγραμμα Δράσεων Ενεργών Πολιτών Λάρισας

Αγαπητοί φίλοι των ΕΝεργών ΠΟλιτών Λάρισας,σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα δράσεων των Ενεργών Πολιτών Λάρισας:
Αυτή την Κυριακή 11/11 στις 12 το μεσημέρι ολοκληρώνεται η φετινή δράση για τα κρινάκια της άμμου. Θα μεταφυτευτούν ορισμένα για την καλύτερη προστασία τους, ενώ θα φυτευτούν νέα (είναι κατάλληλη η εποχή) με τη βοήθεια μαθητών της περιοχής. Όσοι μπορείτε, ραντεβού στα όρια Σωτηρίτσας - Βελίκας (στο σημείο που βρίσκεται το καλοκαίρι το λουναπάρκ).


Την Τετάρτη το απόγευμα 14 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αφισοκόλληση σε καταστήματα και διανομή φυλλαδίων στην κεντρική πλατεία προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες και να στηρίξουν συμπολίτες τους, αλλά και να μάθουν που μπορούν να απευθυνθούν σε περιπτώσεις κατάθλιψης και απελπισίας και λόγω κρίσης.

Την ερχόμενη εβδομάδα επίσης ξεκινάει η οικολογική δράση για την ανακύκλωση του επικίνδυνου τηγανέλαιου με την τοποθέτηση κάδων σε δημοτικά και γυμνάσια της πόλης.

Τέλος, σε ότι αφορά τις διανομές τροφίμων, στο επόμενο 24ωρο θα αναρτηθεί φόρμα παραγγελιών για ανθόμελο 3 παραγωγών, που θα συνοδεύεται από ειδική χημική ανάλυση με 15 ευρώ το 3κιλo και βιολογικές ελιές άφτιαχτες που μόλις μαζεύτηκαν στην Άνω Σωτηρίτσα με 5 ευρώ τα 3,5 κιλά.

Με την ευκαιρία, αισθανόμαστε γι' ακόμη μια φορά να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη και προβολή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ και ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ έργου μας.

Συντονιστική Επιτροπή ΕΝ.ΠΟ.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...