Το πρώτο ΑΕΙ που προσφέρει μαθήματα SEO, Social Media, Analytics, CPC

Πιστεύω ότι μερικοί που διαβάζετε αυτό το post, σκέφτεστε τώρα, ποιό είναι το catch και γιατί έβαλα αυτό τον αστείο τίτλο. Θα λέτε: “σιγά μην υπάρχει ελληνικό AEI που μπορεί να προσφέρει σοβαρά μαθήματα για SEO, Google Analytics, Social Media…“. Ή “κανένας καθηγητής της πλάκας είναι που θα τους κάνει θεωρεία του Internet marketing που ίσχυε πριν 5 χρόνια“.
Ή ακόμα “μάλλον θα κάνουν κανά 3ωρο σεμινάριο από Έλληνες επαγγελματίες, που άντε, κάτι θα ξέρουν από την αγορά“. Φίλοι αναγνώστες, θα σας ξαφνιάσω… Ο τίτλος είναι 100% ακριβής.

Το MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια και λειτουργεί τα τελευταία 15 χρόνια. Πέρα από τα συνηθισμένα courses και τις κατευθύνσεις ενός Business Administration μεταπτυχιακού, τα παρακάτω μαθήματα θα είναι διαθέσιμα στους νέους φοιτητές για την σειρά που ξεκινά τον Σεπτέμβριο του ’12:
  •     eBusiness Marketing fundamentals
  •     Search Engine Optimization (SEO)
  •     Web Analytics
  •     Pay-per-Click
  •     Social Media
  •     eCommerce Conversion Optimization
  •     On-line PR

Τα παραπάνω μαθήματα, διάρκειας περίπου 20 ωρών το κάθε ένα, θα γίνονται μέσω eLearning – δηλαδή μέσω του υπολογιστή του κάθε σπουδαστή με εξαιρετικό υλικό που έχουν οι εισηγητές βιντεοσκοπήσει και συγχρονίσει με παρουσιάσεις. Μιλώντας για εισηγητές – είναι μερικοί από τους καλύτερους του industry που διδάσκουν και σε Harvard, Stanford, κτλ και τα βιβλία τους για On-line marketing πουλάνε σαν τρελά σε πολλές χώρες. Δείτε τους καθηγητές τους οποίους θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού:

Avinash Kauskik – Web Analytics

Ο Avinash Kaushik είναι ο συγγραφέας του εξαιρετικά δημοφιλούς νέου βιβλίου “Web Analytics 2.0” και του best-seller “Web Analytics: An Hour a Day“. Είναι επίσης ο Digital Marketing evangelist της Google και συνιδρυτής της Market Motive, της εταιρίας που προσφέρει αυτά τα courses στην Αμερική. Είναι από τους πιο δημοφιλής ομιλητές σε συνέδρια και σεμινάρια θεματολογίας eBusiness, eCommerce & On-line Marketing παγκοσμίως, ενώ κάνει διαλέξεις και στα καλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, όπως Stanford & Berkeley. To blog του, Occam’s Razor, είναι από τα αγαπημένα μου.

Todd Malicoat – SEO

Από τα wiz kids της Αμερικάνικης σκηνής του SEO, με 10+ χρόνια εμπειρία σε on-line marketing. Του έχουν αποδοθεί οι τίτλοι “Τop 50 Most Influential Marketer’s” από το Invesp.com και “Top 40 Most Influential in Search Marketing” από το GSInc.co.uk. Αναφέρεται συχνά σε έντυπα όπως Inc. Magazine, Website Magazine, The New York Post και άλλα σχετικά με τα γνωστικά του αντικείμενα που είναι  search, reputation management & social media. Στο blog του: stuntdubl.com -που σημαίνει  “Getting hit by traffic…not cars“, ασχολείται με traffic με web traffic acquisition strategies.

Greg Jarboe & Jamie O’Donnell – Online PR

Θεωρούνται από πολλούς στην Αμερική σαν τους πρωτοπόρους του on-line PR, οι Greg Jarboe & Jamie O’Donnell θα διδάξουν τα καλύτερα μυστικά του on-line publicity. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρία σε public relations, corporate communications & marketing, τους έχουν ονομάσει “one of the best PR people in magazineland” από το Media Industry Newsletter, και “search engine optimization wizards” από το The Measurement Standard. Έχουν χειριστεί το on-line marketing πελατών όπως η ΙΒΜ, Sprint & Microsoft.

για περισοτερες πληροφοριες επισκευτείτε το beebusiness.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...