Νέα δράση από τους ενεργούς πολίτες Λάρισας!

Οι παραγγελίες γίνονται μέχρι ΚΑΙ σήμερα. Ακολουθεί αυτούσιο το άρθρο από την ιστοσελίδα των ΕΝεργών ΠΟλιτών Λάρισας :
Όπως διαπιστώνετε στις καθημερινές αγορές σας και στον τομέα των απορρυπαντικών ελάχιστες πολυεθνικές εταιρείες κυριαρχούν στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσίδων λιανικής της χώρας μας με αποτέλεσμα, παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει, να αγοράζουμε τα προϊόντα  αυτά σε πολύ υψηλές τιμές. Βεβαίως, και σε αυτή την περίπτωση οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους αδυνατούν να σταματήσουν όσους αισχροκερδούν σε βάρος μας.
Κι όμως, υπάρχουν πολύ φθηνότερα ελληνικά απορρυπαντικά τα οποία είναι ίσης, αν όχι καλύτερης ποιότητας από τα πολυδιαφημισμένα της αγοράς. Οι δύσκολες μέρες που ζούμε δεν μας επιτρέπουν πλέον να ξοδεύουμε απερίσκεπτα χρήματα σε εισαγόμενα προϊόντα (ακόμα και αν πιστεύουμε πως είναι «καλύτερα»), όταν η χώρα μας παράγει αντίστοιχα, εξαιρετικής ποιότητας και φθηνότερα προϊόντα!
Πέντε τέτοια προϊόντα προτείνουν οι «Ενεργοί Πολίτες Λάρισας», ορισμένα από τα οποία δοκιμάστηκαν και κρίθηκαν από εσάς (200 δείγματα απορρυπαντικών) σε πρόσφατη διανομή μελιού. Τα απορρυπαντικά πλυντηρίου παράγονται στο νομό Λάρισας και τα απορρυπαντικά γενικής χρήσης στο νομό Πιερίας και είναι άριστης ποιότητας. Έτσι διαπίστωσαν όσοι τα δοκιμάσανε. Όσο για την τιμή τους: Είναι τα φθηνότερα της αγοράς.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013, στο χώρο στάθμευσης δίπλα στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης.
Θα διατεθούν:
  1. Συνδυασμός καθαριστικών πλυντηρίου: σκόνη πλυντηρίου 10 κιλών (100 μεζούρες), η οποία περιέχει και αποσκληρυντικό και είναι άκρως φιλική προς το περιβάλλον) μαζί με μαλακτικό 4 λίτρων στην τιμή των 15 ευρώ και τα δύο!
  2. Υγρό πιάτων 4 λίτρων προς 2 €
  3. 4 χλωρίνες (παχύρευστες) των 750 ml προς 3 € και
  4. Υγρό γενικού καθαρισμού 4 λίτρων προς 2 €
Οι παραγγελίες γίνονται στις προαναφερόμενες συσκευασίες και όχι σε κιλά ή λίτρα. Επίσης, δεν υποχρεούστε να παραγγείλετε και από τα τέσσερα (4) προϊόντα της φόρμας.
Για τις παραγγελίες σας πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...