Φέτα, ρίγανη, φασόλια και κρεμμύδια από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας!

Τέσσερα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που εντάσσονται στη μεσογειακή διατροφή και παράγονται στον τόπο μας μπορούν να παραγγείλουν μέσω των «Ενεργών Πολιτών Λάρισας» οι Λαρισαίοι καταναλωτές.
Πρόκειται για εξαιρετική φέτα Βερδικούσιας Ελασσόνας, βραστερά φασόλια μεσαίου μεγέθους από το Χρυσοχώρι Καβάλας, κρεμμύδια ξερά από Δασίλοφο Λάρισας και Βαμβακού Φαρσάλων και ρίγανη από την ορεινή Βρύναινα Αλμυρού. Τα προϊόντα θα διατεθούν  το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο πάρκιιν δίπλα στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης.

Πιο συγκεκριμένα, η φέτα είναι εξαιρετικής ποιότητας, από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα (όχι «λευκό τυρί», ούτε με προσμίξεις γάλατος σε σκόνη) θα διατεθεί στην τιμή των 5,98 ευρώ το κιλό (κατά 1,5 ευρώ φθηνότερα από τη λιανική πώλησή της στην αγορά), σε μεταλλική συσκευασία των 5 κιλών περίπου. Η φέτα θα έχει και γάρο για καλύτερη διατήρησή της, αλλά ο καταναλωτής θα πληρώσει το ακριβές καθαρό βάρος που θα αναγράφεται έξω από τη συσκευασία.
Τα φασόλια, είναι προϊόν παραγωγού, που έχει δοκιμαστεί από μέλη των «Ενεργών Πολιτών Λάρισας». Θα διατεθούν στους καταναλωτές στην τιμή των 2,5 ευρώ το κιλό (μισή τιμή από τη λιανική τους τιμή), σε συσκευασία των 4 κιλών (10 ευρώ).
Η ρίγανη, είναι αρωματική, βιολογικής καλλιέργειας και θα διανεμηθεί τριμένη σε σακουλάκια των 200 γραμμαρίων στην τιμή των 1,5 ευρώ (στο 25% της τιμής που τη βρίσκουμε στα μάρκετ). 
Τέλος, τα κρεμμύδια θα πωληθούν στην τιμή των 0,24 λεπτών το κιλό σε συσκευασία (τσουβαλάκι) των 2 ευρώ. Παράλληλα με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες στον ιστότοπό μας, οι συμπολίτες μας που δεν έχουν επαφή με το διαδίκτυο μπορούν να παραγγέλνουν τα προϊόντα τους στο τραπεζάκι των εθελοντών, στην Κεντρική Πλατεία, καθημερινά από 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι. 

 Για τις παραγγελίες σας ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...