Απανταχού καφετεριούχοι και μη… το χρώμα
της κούπας δίνει γεύση και οσμή!!!
Πως;;;
Η καυτή, λοιπόν, σοκολάτα είναι σύμφωνα με μαρτυρίες πιο… γευστική και διαθέτει εντονότερο άρωμα όταν περιέχεται σε κούπα χρώματος πορτοκαλί ή κρεμ. Η εν λόγω έρευνα επιβεβαιώνει τα αποτελέσματα παλαιότερων ερευνών με αντικείμενο μελέτης το κατά πόσο παράγοντες που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την παραγωγή/ποιότητα/συστατικά ενός φαγητού/ροφήματος μπορούν να επηρεάσουν την αντιληπτή από τον καταναλωτή γεύση αυτού!
Οπότε εσύ, χάρης αυτό το άρθρο, σαν νέος, ικανός & ενημερωμένος εις βάθος περί των καταναλωτικών αναγκών και απαιτήσεων (και παραξενιών…) café manager προμηθεύσου μπόλικες…πορτοκαλί και κρεμ κούπες. Άντε και καλές δουλειές!!!
Κι εσύ, όμως, λάτρη της καυτής σοκολάτας μην παραλείψεις να προσθέσεις στο ντουλάπι της κουζίνας σου κούπες ανάλογου χρωματισμού!
www.livescience.com
Βασιλική Εμμανουηλίδου
v.emmanouilidou@gmail.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου