Επειδή το χρώμα... δινει "γεύση"!!!



Απανταχού καφετεριούχοι και μη… το χρώμα της κούπας δίνει γεύση και οσμή!!! 

Πως;;;

Πρόσφατες έρευνες απέδειξαν πως το χρώμα της κούπας στην οποία σερβίρετε την ζεστή σοκολάτα παίζει καθοριστικό ρόλο στη γεύση του ροφήματος. Ναι! Καλά διαβάζετε...



Η καυτή, λοιπόν, σοκολάτα είναι σύμφωνα με μαρτυρίες πιο… γευστική και διαθέτει εντονότερο άρωμα όταν περιέχεται σε κούπα χρώματος πορτοκαλί ή κρεμ. Η εν λόγω έρευνα επιβεβαιώνει τα αποτελέσματα παλαιότερων ερευνών με αντικείμενο μελέτης το κατά πόσο παράγοντες που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την παραγωγή/ποιότητα/συστατικά ενός φαγητού/ροφήματος μπορούν να επηρεάσουν την αντιληπτή από τον καταναλωτή γεύση αυτού! 

Οπότε εσύ, χάρης αυτό το άρθρο, σαν νέος, ικανός & ενημερωμένος εις βάθος περί των καταναλωτικών αναγκών και απαιτήσεων (και παραξενιών…)  café manager προμηθεύσου μπόλικες…πορτοκαλί και κρεμ κούπες. Άντε και καλές δουλειές!!! 
 Κι εσύ, όμως, λάτρη της καυτής σοκολάτας μην παραλείψεις να προσθέσεις στο ντουλάπι της κουζίνας σου κούπες ανάλογου χρωματισμού!


www.livescience.com

Βασιλική Εμμανουηλίδου
v.emmanouilidou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...