Διαγωνισμός με πλούσια δώρα από το Getbusy.gr

Το Getbusy.gr είναι ένα site εκπαιδευτικού χαρακτήρα,  που απευθύνεται σε νέους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, σε μία σειρά από εκπαιδευτικές ενότητες.
Aποτελεί μέρος της διεθνούς πρωτοβουλίας Microsoft YouthSpark με Partners τη Microsoft Hellas, τoν Όμιλο PEOPLECERT και Μεγάλους Χορηγούς τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ALBA Graduate Business School και The American College of Greece (ACG).


To εκπαιδευτικό περιεχόμενο του Getbusy.gr χωρίζεται στις τέσσερεις (4) παρακάτω κατηγορίες:
Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής: Η ενότητα αυτή καλύπτει τις ενότητες Βασικές Έννοιες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), Χρήση Υπολογιστή και Διαχείριση Αρχείων, Επεξεργασία Κειμένου, Υπολογιστικά Φύλλα, Χρήση Βάσεων Δεδομένων, Παρουσιάσεις, Πλοήγηση στον Ιστό και Επικοινωνία, Image Editing, Web Editing, IT Security και Project Planning.
Επαγγελματική και προσωπική Ανάπτυξη: Εδώ θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για τη σωστή Σύνταξη Βιογραφικού και Συνοδευτικής Επιστολής, τους τρόπους και τις πηγές Αναζήτησης Εργασίας, την ορθή Προετοιμασία για Συνέντευξη αλλά και να μάθεις περισσότερα για το Gap Year (μια περιγραφή εδώ τι είναι το gap year-πχ το διάστημα που δεν βρίσκεις δουλειά) και πώς μπορείς να το αξιοποιήσεις στο μέγιστο.
Eπιχειρηματικότητα: στην ενότητα αυτή θα μάθεις τα βασικά για τα Μοντέλα Καινοτομίας, την αποτελεσματικότερη Σύνταξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου, τον Κύκλο ζωής μιας start-up, πώς γίνεται το Fund raising και ποιες είναι οι διαδικασίες εύρεσης κεφαλαίων, ενώ παράλληλα μπορείς να βρεις μία σειρά από case studies πετυχημένων start-ups και εταιρειών.
Νέες Τεχνολογίες και Βιωσιμότητα η ενότητα αυτή θα σε εισάγει στις Βασικές Αρχές της Πράσινης Επιχειρηματικότητας, τις Εκπομπές Διοξειδίου του Άνθρακα, το Green ICT και τα Οικολογικά σήματα για Green ICT.


Τα γκετμπιζο-δώρα είναι τα εξής:
  • Οι 200 υποψήφιοι με την υψηλότερη βαθμολογία στο Quiz θα έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν και να πιστοποιηθούν σε δεξιότητες πληροφορικής εντελώς δωρεάν, σύμφωνα με το πιστοποιητικό ECDL Core+, αδειούχος του οποίου στην Ελλάδα είναι ο Όμιλος PEOPLECERT. Στην περίπτωση ισοβαθμίας θα διενεργηθεί κλήρωση μεταξύ των υποψηφίων.
Από τους 200 διακριθέντες που αναφέρονται παραπάνω, οι 30 υποψήφιοι με την υψηλότερη βαθμολογία στο Quiz του Getbusy.gr, που θα συμμετέχουν και στο Getbusy Finals, θα αποκτήσουν:
  • Σεμινάριο σε θέματα βιωσιμότητας, περιβάλλοντος και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης πιστοποιημένο από την εταιρεία Close the Loop.
  • Πιστοποίηση διάκρισης στο Getbusy.gr το οποίο εντάσσεται στη διεθνή πρωτοβουλία Microsoft Youthspark
Επιπλέον, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν, με βάση τις προτιμήσεις που θα δηλώσουν στη διαδικασία του Getbusy Finals, τα εξής:
  • Δύο (2) πλήρεις υποτροφίες για συμμετοχή σε προγράμματα ΜSc ή ΜΒΑ του ALBA Graduate Business School.
  • Δύο (2) πλήρεις υποτροφίες για συμμετοχή σε προγράμματα Bachelor’s του DEREE-The American College of Greece.
  • Ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στο εξωτερικό.
  • Τρία προγράμματα Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας ενηλίκων JOB1, που συνίσταται στη συμπλήρωση σχετικού ερωτηματολογίου και τη διεξαγωγή δύο ατομικών συμβουλευτικών συναντήσεων στο καθέ πρόγραμμα.
  • Μία υπηρεσία πλήρους σύνταξης βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής σε μία γλώσσα που περιλαμβάνει και συνεδρία συμβουλευτικής καριέρας διάρκειας μίας ώρας για έναν από τους νικητές του Getbusy Finals.
  • Μία υπηρεσία προετοιμασίας για συνέντευξη με παράλληλη βιντεοσκόπηση, η οποία πραγματοποιείται σε δύο συνεδρίες συμβουλευτικής καριέρας, συνολικής διάρκειας 2,5 ωρών, για έναν από τους νικητές του Getbusy Finals.
Οι νικητές των δώρων θα προκύψουν με βάση τις επιλογές που έχουν δηλώσει πριν την έναρξη του Getbusy Finals.

Για να κάνεις εγγραφή και να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό πάτα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...