WiFox: Αυξάνει την ταχύτητα του WiFi σου μέχρι και 700%

Πόσες φορές καθίσατε σε μία καφετέρια και θελήσατε να περιηγηθείτε στο ιντερνέτ συνδεόμενος στο τοπικό δίκτυο της καφετέριας και το ιντερνέτ σερνόταν? Πολλές! Αυτό λοιπόν εμπνεύστηκαν οι Μηχανικοί του North Carolina State University (NCSU) και υπόσχονται γρηγορότερες ταχύτητες WiFi που φτάνουν το 700%.


Η τεχνολογία αυτή ονομάζεται WiFoxκαι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα software που λειτουργεί ως “τροχονόμος”, ανιχνεύοντας το φόρτο δεδομένων και αποσυμφορίζοντας τα κανάλια WiFi. Με τον αυτό τρόπο διασφαλίζουμε την ομαλή ροή προς κάθε κατεύθυνση παρέχοντας πρόσβαση στα δεδομένα διατηρώντας προτεραιότητα.
Το τεστ δοκιμάστηκε σε ένα router με 45 χρήστες συνδεδεμένους ταυτόχρονα, και τα αποτελέσματα έδειξαν κατά μέσο όρο τέσσερις φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από πριν. Δηλαδή 700% περισσότερη ταχύτητα, ενώ η ταχύτητα έφτασε το 400% με 25 συνδεδεμένους χρήστες.
H τεχνολογία WiFox αναμένεται να παρουσιαστεί στο συνέδριο ACM CoNEXT 2012 που θα πραγματοποιηθεί στην Νίκαια της Γαλλίας στις 10/13 Δεκεμβρίου και θα είναι διαθέσιμη πολύ εύκολα μέσω ενός update.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...