2ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων ΔΑΣΤΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει το 2ο Διαγωνισμό Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων, προκειμένου να ενισχύσει και να υποστηρίξει τους φοιτητές και απόφοιτους του Ιδρύματος στην ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών και στην ανάληψη επιχειρηματικής δράσης.

Οι φοιτητές και απόφοιτοι του Ιδρύματος καλούνται να υποβάλουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες ή / και τα επιχειρηματικά τους σχέδια μέχρι 30 Αυγούστου 2012. Στη συνέχεια, οι ιδέες και τα σχέδια θα προωθηθούν προς αξιολόγηση στην Επιτροπή Αξιολόγησης η οποία θα συσταθεί για τις ανάγκες του Διαγωνισμού και θα απαρτίζεται από μέλη της ακαδημαϊκής και της επιχειρηματικής κοινότητας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε προτάσεις για νέες επιχειρηματικές ιδέες και νέα επιχειρηματικά σχέδια που οδηγούν στην ίδρυση νέων επιχειρήσεων.
Οι ιδέες και τα σχέδια που θα ξεχωρίσουν θα βραβευτούν κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που θα διοργανωθεί από τη ΔΑΣΤΑ σε άμεση συνεργασία τη ΜΟΚΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η τελετή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2012.
Σύντομα θα ανακοινωθεί το είδος των βραβείων. 

Πηγή:Inncontest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...